HEJ!

jag vet inte kanske dags snart att hoppa in i duschen så jag kan låt håret självtorka. sen blire väl att fixa mig, eller det är n jog för tidigt än... folket kommer ju inte fören fem tror jag :) ae jag får fixa klart den andra bloggen.



jobbar påt!

hejhej :) , den nya bloggen öppnar snart. bara lite kvar på den , men jag jobbar på jag lovar.

andledning till att jag ska byta är att mitt nuvarande bloggnamn är långt och jobbigt :)

rubrik

hejhejalla :) jag har inte haft tid att blogga det har vart så himla mycket nu ett tag. men jag ska skärpa mig, just nu håller jag på att skapa en ny blogg. men jag säger till självklart kom jag byter :)

men just nu är det fint väder och jag vet inte vad jag ska gör idag, det lär vi märka.




morgon

godmorgon! just nu skinner solen och jag ska strax ring min pojkvän. jag tror vi åker och badar eller något :) men ikväll är det VM-FINAL, jippi! :)



helt borta :(



får väl ta min blåa så länge...


hemma igen :)

nu är jag hemma, känns skönt men vill ändå tillbaka. jag har inte så mycket att skriva eftersom att jag ha suttit i en bil hela dagen eller jag kanske ska säga att jag sov hela dagen eftersom jag somna när vi åkte och vakna när vi kom hem. jag är trött nu, vill sova. fast nae. det blir nog att spela the sims, jag har inget annat att gör för bilder orkar jag inte lägga in nu, ni får en så länge. just det funderar på att lägga in bilder på the sims huset, jag funderar vidare på det.

shopping i öland.
  • vit converse
  • turkosa mini mjukisshorts
  • 2st  prynadsblommor till rummet
  • tidning
  • jeans
  • prynadssten som det står "jag älskar dig" fick den av mamma.
  • vitaminkräm till håret
  • skrubbvante
- blev inte så mycket mer.











en varm sommardag.

hejhej! idag har det vart en underbar varm sommardag :) legat på stranden heela dagen och hyrde en trampbåt med fredde. hela dagen har vart underbar (L) jag har blivit brunare med, mums!

men nu äre fotboll, spanien-tyskland. vem vinner och vem försvinner, det märker vi när matchen är avgjord :)


hot hot hot!

vaknade nyss och det är hur hett som helst, går inte vara någånstans. måste ner till stranden nuu! jag tror att jag smälter snart. men innan jag ska ner till stranden ska jag fixa till mig lite, sätta på mig bikin och äta, kommer nog vara över hättad innan jag kommit ner!


man kan ju inte alltid få som man vill.

chacha alla bloggiiläsare! feliciaagiiiirrrll hääär!<3 . ae jag skojja bara :)

men hej alla läsare, just nu är vädret är dock tummen ner och jag är lite trött. om det hade vart finare väder hade jag lagt mig i en solstol och sovit. hade vart gruuumt sskönt. men vem vet vädret kanske ändrar sig :)

stranden eller shoppa blire idag. kanskke både och. japp så blir det :)

så nu åker jag och shoppar :)(y)


svullo.

hejhej alla! just nu sitter jag och fredde och inte gör ngt. men men för det mesta har vi legat på stranden och steeekkt, självklart shoppat och igår åkte vi gocart! mycket glass hare blivit, men när jag kommer hem blir bantning. ae vädret är på topp iaf.

hörs senare!


jag älskar vädret här på öland!

hejhej allihopa! just nu är kl bara 09.07 och det är redan 22 grader, sjukt varmt ska bli varmare. igår vare typ 28 grader, jätte skönt typ som att vara utomlands.

men igår iaf typ badade vi hela dagen i poolen och det var super skönt. och senare på kvällen gick jag och älsklingen på en lång promenad vid stranden super mysigt. sen så duscha vi och gick och la oss.

nu sitter jag här och det är super varmt måste snart bada! men först ska jag äta frukost och sen ner till havet. jag tror vi ska bada i havet idag för man blir mycket brunare där eller az av saltvattnet. sen ska vi ligga och steeka hela dagen där. men jag tycker om salt vattnet för man blir as brun, men jag dissar salt vattnet för det torkar ut håret. men senare mot kvällen kanske jag och fredde ska hyra en trampbil och åka runt med :)

hare bra där ni är!


RSS 2.0