snabbisen!

vi vann mot åby, nu ska jag duscha sen lana the sims. ledig imorgon. HEJ!

29 maj - grattis bästa storebror ! :)<3


söndagsmorgon!

känns som om denna dag kommer bli bra, allså sjukt bra. gissa varför? jo för att solen skinner och det ätr hur underbart som helst ju. :) ska spela match ikväll med och imorgon är jag lediga, så sköönt! hoppas det är sol då med för det skulle vara hur underbart som helst isf!

anyways. vaknade hos älsklingen idag igen :o , konstigt va? :) men vi typ dampa lite och ibland är han sjukt jobbig :) haha naeråå han är gullig! <3 men nu ska jag gå och se om min älskling kan dra sig från sitt tv-spel :D

puss <3


lördagkväll.

vakna upp med fredde bus. grymt trött var jag men det var bara attt gå upp och fixa orning mig. senare skjusa fredde ner mig till kullvi dr jag skulle dömma :) jag dömde 4 matcher och fick bara 130kr, ngt arg blev jag när jag fick så lite pengar. :o sen kom fredde och hämta mig och vi åkte hem till honom och lagade tacos med henka med, sjukt gott var det! sedan la jag mig och sov i 2 timmar och när jag vakna tvingade jag fredde upp och köpa glass :) han kom sedan hem med 24st isglassar, mums! sen spelade i fifa10 el kvällen/natten! tjahhhråå ! (l)<3

bara några klick...


fredagsmyys!

firade min bror idag, kusinen var på besök då med gullunge är hon :) ae fredde kom med han är också en lite gullunge måste jag säga <3 men vi har hyrt två filmer ena: så olika och den andra wallander-arvet. Men nu ska vi bada bubbelpool och lyssna på musik, sjukt mysigt är det och sköönt. fast jag gillar inte klor måste jag erkänna. sen ska vi se på film och sen sova jag ska upp tidigt imorgon för jag ska vara domare imorgon :D. tjaaråå bitchees :*

söt bilder från idag! ;) (jag ser dock väldigt drogad & ful ut)



sötnoosen !  :D

snabbt!

hejhej, skoldagen var helt okej hade typ sjukt ont i ncken annars vare bra! iorgon börjar jag halv 10, så himla skönt att sova ut. har verkligen lämgtat efter det kan jag lova er.

men idag har jag och fredde badat och nu har jag nyss dusahat. hör av mig sen.

kvällsinlägg lite lätt

chaaaaa!inget vidare gick det för mig på träningen eftersom jag bah yyra runt och nu har jag typ nackspärr och det gör sjukt ont. Men på söndag möter vi åby i åby och typ måndag ska jag träna i åby, vet inte varför men typ kul grej bara.

men iaf träningen gick sämst och jag typ skäms. Men jag har duschat nu och ska snart dränka mig i bodylotion, myys. Sen ska jag sova sjukt trött! imorgon äre onsdag, bläblä vill ha sommarlov. men hoppas jag har jätte ont i nacken imorgon, naeråå imorgon ska jag gå till skolan och typ göra soprov eller vad man ska säga att det är.

godnattt sweetheartss! <3

vill bara se den här filmen!


jag ser det regnar..

piss på att det regnar ute! Men skolan var helt okej, regna bah litee. :o ae men hade sällskap med sagabagaa ner till rescentrum iaf, trevligt äre att ha sällskap med en trevlig liten puddig, hihi :D

jag har träning idag, men jag är inte alls sugen längre. För det regnar ute och allt blir blött,kallt och lerigt! Det har jag inte lust med inte just nu iaf, men om jag tänker efter riktigt riktigt noga så kanske det  blir roligt att bli lerig och blött man vet ju aldrig. jag brukar gilla att bli lerig, haha :D så det kanske blir lite kul att träna iaf, bara föratt liksom.

puss tjah !

hos ÄLSKLINGEN!

chaachaa bloggen! nu sitter jag hos fredde och gör typ ingeting. Men idag har jag inte gjort så mycket, typ nördat the ssims3 och vart med fredde :) , har typ även kollat på min brors match. Den förlora dem såklat, haha synd för dem! Ae vars imorgon ska jag äta halvars igen med skolan, jag kommer rulla fram snart eller det gör jag ju nästan redan :). men nu är dags att sätta min punkt, förlåt det blev ett kort inlägg men bättre det än inget.

pusstjaah !


låtar just nu;







min underbara helg!

hejhej alla bloggläsare jag har inte haft tid att blogga under helgen men här kommer allting! :)

fredagen började med skola och den var helt okej, vi slutade som vanligt vid halv 12 typ. Sen tog jag bussen till krokek, trodde jag skulle dö. Bussen hade ingen ventelation och det var helt kvaft och värmt som i en bastu, jag vart enormt glad när jag gick av. Sen satte jag mig på cykeln och cykla hem. Visste fan inte vad jag skulle göra, sola? nae för fredde skulle komma snart och sen blir det så himla värmt och då skulle jag inte hinna eftersom fredde skulle komma effter han hade slutat skolan. Men jag satte mig och spela The sims3, jag är lite nörd. Men sen kom fredde och vi drog upp till stafsjöö och bada, himla skönt vare. Jag låg i jätte länge i vattnet. Sen åkte vi ut med båten. Sen tog vi ett underbart kvällsdopp. Sen sova vi där, az hos fredde i stafsjöö.

lördagen började med en solig morgon, fredde och jag tog båten ut direkt och lite senare bade vi. Vi bada minst i 3timmar, super skönt vare. Sen gjorde vi inte så mycket mera den dagen, men jag blev lite brun iaf.

Söndagen när vi vakna vare regn :( men vi åkte ut och fiska, haha ja fick en gädda på typ 2kg. jag är fan bääst!
men sen blev det match mot Igelsfors. Vi vann med 1-0, bra gjort tycker jag :) Nu äre sol ute igen !



konformationbilder


härligt regn !






inte jätte bra bilder. Men mer bilder finns på http://annajjarmeus.blogg.se/




svårt att komma på en rubrik..

hejsan allihopa! :D

skolan idag var heelt okej.jag var faktikt ganska pigg idag i skolan, ett stort plus. men det luktar jävligt mycket sommarlov nuu, tyyp bara 12 skoldagar kvar eller något sånt! fast idag vart jag lite besviken på vädret, jag hade ju trott att det skulle bli typ 25 grander och sol idag. men nejnej, det regna och regna. jag hade tillochmed laddat med solglasögon! hoppas på bättre väder imorgon, för vi ska ju på halvars då.

anyways
. gick förbi gamla skolan idag, träffade folk jag inte har träffat på sjuukt länge. jag skulle inte vilja gå tillbaka till min gamla skola iaf, clearly! var även med fredde idag, vi tyyp bah chilla lite. ae men ingen utav oss kom på ngt att göööra, så det blev typ kortspel och fifa10. Sen skulle han skjusa mig t station, hade inte min hjälm där fick ta en super snygg hjälm! ae men nu ska jag duscha, sedan kolla på film o sooova. puss!







myggor bits!

hemma från träningen, tagit mig en snabbis dusch och ska snart dränka mig i body lotion! Träningen var hur lerig som helst och myggorna bet mig hela tiden. Jag tycker nu mera inte om myggor! Detta kanske var ett onödigt inlägg men skit samma, puss !

det verkar så lätt.

jag är heelt sluut! Imorse så märkte jag att jag hade tappat mitt busskort på bussen igår, som tur var min mamma hemma så hon kunde sjkusa in mig. Men hur fan kan jag vara så klantig och liksom bara tappat? Jag liksom la det i sättet bredvid mig igår, az ibland undrar man egentligen!? Men mamma fixade ett nytt idag, tacktack!
Idag jobbade jag i bibloteket och då behövde jag mitt biblotekskort och det låg med busskortet så då fick jag sitta och leta i böcker, trodde jag skulle döö! Men det blev en rätt bra uppsats iaf, eller jag hoppas det iaf! Sen fick vi reda på att vi ska på halvars på torsdag, mums! Sen ska vi sova över med klassen i svärtige. Den veckan kommer bli soft! Iaf nu har vi typ inget mer fram till sommarlovet, guud va skööönt! Hade dans i skolan idag, det är fett jobbigt. Det är svårare än man tror att dansa, men nu är jag iaf helt slut. Men mamma kom iaf och hämta mig vid station, tacktack! Ska plugga nu och min älskling ska hjälpa mig tack !

haree bäääst!!

the wonderful sun shines

när jag vakna imorse va allt dimmigt och grått och nu på eftermiddagen kommer solen fram. Härligt äre!
idag i skolan har vi haft faderslingan, jippi super kul -.-! ae men kommer bilder från konfan idag eller imorgon!


People are too cowardly...

idag hade jag matteprov och jag tror det gick super bra på det! Idag åt vi glass på Halvars,mums.. Dans även idag dock är jag sjukt jävla dålig på att dansa, men jag gjorde mitt bästa iaf. idag har jag inte gjort så mycket, jag och fredde gick en promenad med hunden. sen har jag tränat, det gick väl bra men inte jätte bra utan bra!
Imorgon äre sista dag i veckan sköönt! Men ae känner att jag ska sätta punkt här och sova lite :)
juste, jag ska ändra texten jag lovar!


outfit idag & en dagens muppbild.






nu vet alla när ni ska kolla, så slipper jag tjat!


10 maj

idag glömde jag självklart min mobil hemma, hemskt var det! Idag har jag vart extra trött och hungrig. fick även veta idag att vi slutar kl 13.00 på onsdag, tack gode gud! Men imorgon är det ma-prov och sen halvars, gött! idag har jag iaf vart med freddebby <3. ae jag inte mycket att säga. Min text typ byter ut ord och har sig om ni undrar. Juste bilder från konformationen kommer, så ta det lungt! Men lägger upp en bild på dagens outfit.

pusstjaaa!



ae mupp bild typ, :)

presenter jag fick idag på konformationen.

- en klocka av fredde
- ett armband av mats,sussane och henka
- örhängen och ett halsband av freddes mormor och morfar
- halsband och pengar av farmor och farfar
- svea väska och pengar av mormor och morfar
- tre navelsmycken och blommor av min faster och farbror
- pengar av min farmors syster
- pengar av gammelmormor
- pengar och fotkedja av gammelfarfar
- ett fat och blommor av nikkis och putte
- pengar av morbror , moster och min kusin
- pengar av min morbror,moster och 2 kusiner
- örhängen, ring och en EU-mopped (får välja ngn) av mamma,pappa och bror.

jag har vinden i mitt hår.

Idag slutade jag 11,00 i skolan. Det sjukt blåser mycket det, kallt blire! Man nu Har JAG Precis bestämt MIG vilken frisyr JAG Ska ha i konformationen imorn, Inte den JAG visa för några dagar sen, mig utan den "bilden". Snart Ska mamma skjusa upp mig till kyrkan. Sen ikväll Ska JAG Fixa mina Naglar OCH min ögonbryn OCH sen måste JAG se vilka skor JAG Ska ha. JAG Har 3 par skor SOM JAG Vill ha i MIG imorgon, man JAG harmoni Bara ju tyvär 2 fötter sa JAG måste ju välaj bh UT ETT. DET förlorare SIG Säkert, måste mannen nu JAG GA. puuss!

min text ändrar sig!!


konformation på lördag, tror det blir denna frisyr.


heysoulsister


strålade sol!

hejhej, idag har det vart en toppen fin dag. Det har varit uper varmt och skönt. Fredde och jag har hoppat studsmatta idag som små barn. Sen har vi även vart hos hans mormor och morfar och lekt med deras hundar. Sen hittade vi bomber som vi smällde, hahah det var dyng kul. Nu har ivi preci ätit och ska sedan ut i det fins vädret och spela kubb. Jag är på sjukt bra humör. Imorn äre typ sista konformation, dö skööönt! Men ska kila nu hejdåå alla läsare :)


ssöt är hon!


kanon dag!

idag är det första maj och just nu itter jag hos fredde och vi ka lana cs.
Men idag var jag inne i stan och såg på bilar och motorcyklar. Sen träffa vi emelie och hon o jag åkte karuseller sjukt jävla galet kul var det az. Men just nu sitter jag och väntar på regn för jag vill hoppa studsmatta i regnet, fatta så himla kul! :) Jag och min roliga ideér az! Men nu ska jag forsätta hoppas på att det ska börja regna, puuuss.

RSS 2.0