- sista februari & sista dagen på lovet!

H O P P A S A L L A H A R H A F T E T T B R A L O V !
Det har jag haft iaf, och det skulle ju vara lite synd fall man inte skulle ha haft det!
Men jag och min älskling vaknade ca 12.07 kanske, då låg vi kvar lite och senare satt vi oss vid datan.
Sen blev vi hungriga så då gick vi upp till pizzerian och åt, hihi det blev våran frukost! Vi är små fettobarn...
Men sen köpte jag 9 chokladbollar och sluka i mig, så jag rulla hem! Älsklingen köpte väl typ chokladkaka, men han åt inte upp den inte ens smaka på den, fyskäääms! Just nu skulle jag vilja att han hade glömt den hos mig eller något sånt, för jag är grymt sugen på den nu, kan jag lova! Men tillbaka till sak, sen gick vi hem till mig och såg klart filmen vi påbörjat igårnatt eller vad man säger. Sen vid 16.00 bytte jag om till träningen och han åkte hem. Det var skönt att träna, typ uppfriskande men nu är jag grymt trött och imorn är det skola hur ska jag orka?
Egentligen borde jag plugga till ett NO-prov som jag ska ha på tisdag, men jag vet inte vad jag ska plugga på så det blir lite svååårt! Jag har en liten önskning också att typ sportlovet & påsklovet ska vara 2veckor istället för 1 vecka, erkänn bra önskning! :) Men nu sätter jag punkt så hörs vi imorgon eller något sånt.

 
Choklad jag fick av min älskling.





ENSTORFETPUSS/FELICIA


Favoritlåten <3


Felicia = glaaad !

Jippi älsklingen kommer hem idag, och då kommer han hem till mig sen sover han här mys!
Fast han kanske kommer typ vid 9 tiden eller något.
Men nu har jag dock färgat bort min utväxt, och sen pratade jag med mamma också och hon sa att hon ska beställa en tid till mig för att får avfärgning på håret, sköönt! För jag vill gör en förendring lite nu till våren/sommaren :)




ENSTORFETPUSS/FELICIA

FELICIA TÄNKER!

H E J B L O G G E N ! N U H A R J A G T Ä N K T L I TE . . . 
I natt ringde min älskling till mig typ vi 2 eller något och jag hade preicis somnat, och sen när vi hade lagt på kunde jag inte somna om. Sen när jag försökte ring honom så svarade han inte för han hade somnat. Så jag låg och tänkte lite, :)

Jag ställde mig frågan: Varför dricker alla ungdomar i tidig ålder?

Svar:
För vi ser upp till dom vuxna och dom dricker när vi är med och då växer vi upp med det. Sen så kanske vissa tycker det ser ut som man har jätte kul med alkohol i sig, så därför börjar men testa själv! Så helt enkelt, det är dem vuxnas fel att vi ungdomar börjar dricka. Så om inga vuxna drack när barn var med tror jag att det skulle vara färre ungdomar som drack! Så jag tycker inte att ni vuxna kan komma och skälla på oss sen när vi dricker, utan det är ju typ ni som har lärt oss att drickaa.



sjukkt söt!







26 februari !

H E J S L A P P A R D A G T J A ! 
precis, idag blire min slappardag tror jag med film och sånt myys!
Jag är jätte trött efter gårdagens åktur, men det var skit kul. Tror jag och amanda ska åka imorn med, ae vi får se hur det blir, men just nu äre 2 grader ute och plasktigt! Sånt gillar inte jag, så jag vill inte åka imorn om det är samma väder som idag. Men nu blire att spela The sims3 ett tag, sen massa film tror jag om jag orkar!

ENSTORFETPUSS/FELICIA

mitt hjärta slår för dig..

H E J B L O G G E N ! J A G S A K N A R M I N F R E D D E B U S !
Hoppas min läsare mår bra, idag åkte jag till ålbergabacken med Amanda och Emelie.
Det kan man säga var super duper kul, ae jag orkar inte gå in på alla jävla detaljer. Men Amanda och jag hoppade lite och åkte lite skogsvägar eller vad man ska säga. Det var inte mycket folk i backen, så det var skönt.
Men vi åkte från 11 till 5. När jag kom hem duscha jag en långis dusch sen ringde jag till min älskling, vi prata ca 30min kanske? Jag saknar honom grymt jävla mycket az...
Men nu sitter jag här och har så här (bilden) tråkigt!puss!






 
- jag älskar dig Fredrik Ulf Svenman, det finns ingen annan än dig för mig!
Jag kan fan inte få nog av dig, du är bara bäst för mig. Ingeting kommer räcka till för att kunna förklara.
Mitt hjärta slår för dig, du har min kärlek. Jag kan inte säga mer än fyra ord till dig älskling, JAG ÄLSKAR DIG MEST! 

BRA SVERIGE BRA!

H E J B L O G G E N ! J U S T N U M  Å  S T E J A G S I T T A P Å M I N L I L L A L I L L A S Ö T A D A  T O R , M E N D E T F U N K A R . M I N B R O R S K A L A N A I K V S Å N U M Å S T E J A G S I T T A P Å M I N M I N I D A T O R .
kollade nyss på OS, kul att hela herrlaget i längskidor fick guld iaf! Men OS forsätter, och Sverige kommer blocka hem mera medaljer! Helst guldmedaljer, för sånt gillar jag verkligen. Idag har jag typ nördat The sims3 hela dagen typ och sen har Amandas hund Ella vart här med och fått bussa med min hund Axi. För jag hade lovat dem att ta hand om henne medans dom åkte skidor i Kisa, mys för dom. Imorgon ska jag Emelie och Amanda åka skidor, så idag har jag vallat min skidor också. Så imorgon ska det gå undan i backen, så nu får vi se fall emelie hänger med mig igen, men det tror jag nog. Emelie har bara åkt skidor 3ggr imorn i hela hennes liv, tur för henne att hon  lär sig åka för annars hade hon missat något riktigt kul! puss!

. jag saknar min fredde super duper mkt, komhem !!!!!!!!

SJUKT BRA LÅTAR!




otursdag nr2, javisst!

J A G T Y C K E R A T T F R E D D E S K A K O M M A H E M F Ö R J A G H A R F E T T M Y C K E T O T U R U T A N H O N O M O C H J A G S A K N A R H O N O M N Å G O T E N O R M T M Y C K E T ! N U S K A J A G I A F B E R Ä T T A O M M I N S K I D D A G . . .
Jag vakna idag typ vid 10tiden, då börja jag göra i ordning mig och packa. Sen vid typ 11 åkte vi och hämta emelie, sen åkte vi till ålbergabacken och åkte skidor. Jag har ju min tur så jag fick ju en extrem mensvärk och ont i magen och mådde illa. Emelie fick åka utan mig, för jag hade fruktansvärt ont, jag typ satt och tjöt. men sen somna jag och vakna när vi kl var typ 4, då åkte jag sista timmen och sedan kom emelies pappa och hämta oss. jag ber om yrsäkt emelie att du fick åka själv! Sen när jag kom hem duscha jag, sen ringde amanda och sa att jag skulle komma ut för hon var utanför mitt hus. Så i morgon ska jag vara lite hundvakt åt lilla Ella, så imorn får vovvarna leka lite. Sen nu sitter jag här och har växvärk i båda benen och ff lite mensvärk, helt great.. not!
ajja imorn blire min chillar dag typ ! puusss!

här kommer massa bilder från backen!


otursdag?

I D A G V A R E I N T E M I N D A G , A L L T G I C K Å T H E L V E T E T Y Y P ? J A G H A T A R D A G A R S O M D E N H Ä R O C H Ä L S K L I N G K O M H E M N U !
Det börja med att min buss var typ fett försenad, så  jag stod och frös ihjäl typ. Sen mötte jag emelie vid haga och vi tog bussen ner till resecentrum och skulle ta en buss där ifrån till sandbihov. När det stod "nu" på den dära anslagstavlan och sen bara ändrades den till 7min sen blev det så as många gånger, men sen kom bussen och då tog vi den och så klart åker den inte förbi sandbihov. Emelie och jag hoppar självklart av vid citygross, och det vissar sig sen att bussen gick till Willys för vi skulle dit och handla avfärgningsmedel. Men sen köper vi typ lite saker och sedan ska vi upp till sandbihov för att ta 433:an hem. När vi skulle gå över övergångsstället kör en lastbil fast och vi kommer inte över övergångsstället och sedan ser vi hur våran buss åker. När vi kommer över övergångstället får vi vänta bussen. Sen gick vi hem till emelie och sen vidare hem till mig. Sen skulle vi ta det dära avfärgnignsmedlet, men tror ni det funkar eller? NEJ. Min hårbotten är vit och allt annat helt normalt, fan vad arg jag blir. Men jag ska inte ge upp för det gör jag aldrig. puusss!

- saknar dig fredde <33

kort inlägg

H E J B L O G G E N ! I D A G S K A J A G Ä N G L I G E N F Ä R G A H Å R E T P U S S P Å D E T !
tar bussen 13.21 in till stan, så nu måste jag skynda mig för kl är 11.18 och jag måste hinna fixa mig och duscha och massa. puss!
 hoppas det blir bra!!

MAN FÅR TÅRAR!


21 februari 20.27 - kallt!

H e j b l o g g e n ! J a g s a k n a r m i n ä l s k l i n g r e d a n . . .
Helt galer jag saknar fredde sjukt mycket redan nu, och hur ska jag då klara mig om han inte kommer hem fören på söndag? Jag kommer bli helt tokig helt enkelt!
Idag slinga jag emelies hår blondt, hoppas det blev bra, Jag hann inte ens se håret för jag var tvungen att sticka hem och äta med min familj och hon skulle lite senare in till hennes pojkvän simon. Men jag hoppas verkligen att det blev fint! Idag har jag inte gjort så mkt mer än att jag kröp ner i ett varmt bad och sen bada jag i nån tvål som ska hjälpa till att bli av med förkylldning helt underbart! Men när jag klev upp ur badet smörjde jag in mig med sjukt mycket body lotion, det är med helt underbart. Sen har jag pratat lite med älsklingen i telefonen och det är med helt underbart. Juste idag blev det ingen träning, för det var för kallt och det är inte underbart för jag ville ju trääääna idag :(. Livet kan vara hårt ibland, ae nu ska jag hämta mig lite o'boy så vi hörs imorn.puss!
 
- fredriksvenman, jag vet att du läser detta och du ska veta att jag älskar dig mest. KOM HEM!!!
jag skriver för dig nu gubben, kom ihåg det.





Video inlägg, lite fail sådär. menmen...


20 februari 15.44

har inte så mkt att säga. Mer än att typ jag ska hem om en kvart och sen kanske jag ska iväg t min syssling, men det är inte säkert att jag hänger med det. vi får se hur det blir med den saken. Nu har jag inte mer att säga, skriver mer ikväll!puss!

*TRÖTTFACE*

hihi, nu sitter jag här hos fredde är jätte trött. men idag typ färga jag håret på fredde och sen drog jag hem och åt pizza, sen typ följde jag med fredde till stan för han skulle ha donken. men sen blev det hem till han, såg på ett as bra program på 1 och hokey. sen såg vi på den ny filmen beck, den var helt okej. Men den kunde ha vait bättre, jag trodde dock att den skulle vara bättre. Men typ vid 2 tiden ska vi in till stan igen, för vi ska typ följa med och hämta freddes bror, dock lite onödigt men mysigt. ae nu har väl jag inte mkt mer att säga eller jo juste, jag är jätte glad att min statistik börjar bli "normal" igen. pusss på er kära besökare!<3

19 februari 13.45 + looov!

japp såäre, nu äre lov i en vecka fett gött!
Slutade 11.40 idag, sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här har dock gjort det en stund. Men snart ska jag fixa mig sen ska jag ner till min gamla skola och möta älsklingen, sen ska jag färga hans hår och sen ska vi väl hitta på ngt annat. Jag vill ha sommar nu säger jag bara, haha kanske är många som vill? :) eeh aa, jag har inte så mkt att säga mer, mer än att jag har en sjukt jobbig storebror...puss!


18 februari 20.22

Hejsves! idrotten i skolan var lite halft rolig och lite jobbig. dagen var väl sådäär..
vart med fredde idag, vi har inte gjorde inte så mkt, mer en att spela massa klassiska spela haha! men sen kolla vi på film, sen drog han hem för jag sa att jag skulle försöka gå lägga mig tidigt idag. men imorn ska jag färga hans hår, jippi! På söndag ska jag färga emelie nyrens hår med, och snart ska jag färga håret typ som luaren (bilden). hoppas det blir bra! :D ska dock försöka framöver skriva lite längre inlägg. puss!



17 februari 21.30

var pigg när jag vakna faktiskt, det var en stor fördel. men jag orkade dock inte fixa håret så jag satt upp det i en toffs, jag tror det blir en toffs imorn med. Skolan gick snabbt idag ändå. Vi hade snö ruggby på idrotten, haha det var skit kul. När jag kom hem åt jag och sedan gick och la mig osov. Mamma väckte mig vid halv 7 och jag skulle träna 7. men jag hann, och träningen gick bra. Så jag kom typ nyss ut ur duschen, jag är forförande lite trött så jag ska nog sova snart tror jag. Men nu ska jag sitta här en putte stund till och sedan välja kläder tills imorgon, har inte en anning om vad jag ska ha på mig, så det kommer bli svårt! puss!

Vill vara som en brunbjörn!!

skulle det inte vara skönt att vara en brunbjörn? az liksom bara går och sover när vinter börjar komma och sen kryper fram igen när sommaren kommer. hur skönt som helst skulle det vara! För jag är hur trött som helst, och det ska bli jätte och då menar jag jätte skönt att det är lov nästa vecka. jag har vart så trött att jag inte ens har orkat blogga. jag har typ pluggat sen sovit, men idag kände jag att jag måste blogga lite för eran skull.
har inte hänt så mkt under veckans gång, men det lär väl göra det lr. men nu ska jag kolla min facebook,bilddagbok och sen nöööörda the sims3. puss!

helt galet!

man blir typ beroende av The sims3, helt galet!

idag blir iaf skidbacken igen, tror det blir både snowboard och skidor. skriver sen! puuss!












HAHA, MIN HUMOR!


SKIDOR

Hej igen. japp det blev Ett kvällsåk jag Skidbacken idag, det var jätte skönt för nu är jag helt slut och Då blire Lätt att Somna sen. imorn har jag Studiedag Och det får en stor Tumme upp. Jag har inte gjort så mkt idag Faktiskt, med Mer än åkt skidor Fredde. Nu ska jag väl bara Sitt vid datan och lite senare krypa mig till sängs. Vilma fyller år idag och hon åker docka till Thailand, japp Vissa har det ju bra. men om jag ska vara Ärlig Giller jag faktikt snön, det är mysigt och det är mkt kul att åka skidor mm Annars äre väl bara bra med mig lite Trötter är jag väl, jag hoppas mina kära läsare mår bra också. Jag kom på idag i liften, att jag Inte har Några som helst sportlovet planer för, det är ju lite tråkigt. Men jag tror jag skulle hjälpa till med grannes häst, som jag! Jag har saknat att hålla på jag i stallet och rida, så det ska blir rikgitit kul. Så jag måste nog Börja leta fram mina gamla snart ridsaker. jag tror Att Ett det blir videoinlägg imorgon, ni lär väl marka.
Pusss på er sötnosaar! <3 
 
jag älskar fredrik svenman



min favoritlåt just nu!



CHACHACHA!

aejag uppdatertar senare, men mattprovet gick iaf sääämst!

söta smycken!


JAG FÅR DAMP !

MIN header blir dum i huvet , så ni får vänta med disgnen ett tag till!


JAG ÄR INTE LAT, UTAN ENERIGESNÅL!

JAG HAR SLARVAT!

skola idag som vanligt, jag gick för det mesta och klagade på att jag var förkylld.
vi slutade kl 14.00 idag och då åkte jag till konformationen.
komformationen slutade vid halv 6 och då mötte fredde mig så gick vi hem till han och åt pannkakor och städade han lådor. jag kom hem runt 9 tiden. Då vissade jag mamma lite kläder som jag ville ha till våren och hon har lovat mig min älsklings jacka! jag måste bara ha den az. godnatt!


visst är jackan underbar!

bilder ifrån backen


RSS 2.0