Snart fjällen!

hejhej, helgen på konformationslägeret sög kuk. men men , skriver imorgon efter domar kursen!

yesterday and today

hejhej. sitteer här och väntar på mamma. Vi ska snart åka till tandläkaren och sedan ska jag till skolan, hann inte skriva igår kväll så jag skriver nu ist.
Men idag blir det träning och lite plugg. jag är duktig. skriver sen när jag kommer hem från skolan. :)


Min tisdags morgon började med att jag gick upp till bussen utan busskort. Fast min snälla mamma kunde komma upp med det, tack gode gud! Men när jag sitter på bussen upptäcker jag att jag inte har nåt haadset. Men vid strömsfors kom det en ung dam som heter andrea som jag kunde prata med hela vägen till skolan. I skolan fick jag reda på att jag har omprov i NO och omprov på mitt omomprov i matte! Fattar ni hur dålig jag är?! Men jag vet att jag kommer greja matte skiten, släng hit med skiten så fixar jag det. Men NO:n kommer jag aldrig klara.. 
Fick reda på att vi har ingen engelska på fredag utan får går hem efter bilden, dö skönt! Men sen när jag kom hem till fredde igår ringer mamma och säger att det är domarutbildning kl halv 6. så då vare bara att gå på den med frida johansson. Träffa även massa andra där. Utbildningen höll på 4½ timme, det är nästa tisdag med sen är jag klar. Hoppas jag bara blir godkänd! Sen när jag kom hem, blev det plugg. Gud vad jag är duktig :)
















ENSTORFETPUSS/FELICIA


vårkänslor!

japp, jag börjar faktiskt få lite vår känslor nu.
Men i skolan ska vi skriva massa noveller,sagoberättelse, fabel och mytologi. Ski svårt, jag har ingen fantasi när jag ska börja skriva. Jätte synd äre för jag vet ju att jag kan ju skriva as bra! Idag var konformation, den var väl sådär. Någon Mikael var där och gjorde lite övningar med oss och så. Man kunde typ vinna hundra kronor och massa. Men i helgen är det läger med konformationen, ae förra lägret dög väl. Vi får väl se hur det blir denna gång. Nu ska det dock va massor med andra grupper det. Vi lär väl märka! Idag har jag pluggat, och jag kan snart allt på grammatiken. Jag har en dag imorgon också så det ska nog lösa sig. Nästa torsdag åker jag och fredde till sälen, det kommer bli super mysigt ju. Jag längtar som bara fan az! Det var ett tag sen jag åkte skidor, eller typ ngra veckor sen. Men ändå! nu tror jag det blir lite sims och sedan plugg.

ENSTORFETPUSS/FELICIA




Söndag

Japp nu sitter jag här igen. Var och kolla på freddes match trots allt, han fick rött kort så vi åkte tidigare hem. När jag kom hem blev det pizza! Sen träning, det gick az bra, kom nyss ut från varma duschen. Måste snart plugga, hade glömt bort att vi skulla kunnat nåt imorgon. Juste jag ska berätta hur jag fixar mitt hår, jag gör det lite senare ikväll eller imorgon.


ENSTORFETPUSS/FELICIA

Godmorgon kl 09.14

jag fattar inte att jag sitter upp redan nu, jag sa iaf ifrån att jag inte skulle följa med på freddes match. Så nu tänker jag plugga men först ska jag få tag i amanda och fråga om hon ska med till krykan. Vi håller på att konformerar oss. Hoppas hoppas jag får tag i henne. Sen när jag kommer hem ska jag plugga till halv 5, sen halv 5 ska jag träna. 


ENSTORFETPUSS/FELICA 

Lördagkväll.

HejHej! Min lördagkväll börja med att jag och amanda gick upp till affären och köpte lite. Sen gick vi hem till mig och vänta på emelie typ. Sen efter ett tag kom hon. När emelie kom gick vi hem till amanda och dansa och typ yraa. Amanda åt och sen kom maria och vilma. Då gick vi ut och då kom även fredde, offe och orre. Kvällen vart as tråkig när maria, vilma, fredde, offe och orre kom. Vi va typ ute och gjorde ingeting, jag var typ dryg mot alla kändes det som för jag var dyng trött! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner till sängs. Njut av bilderna!






vi är himla serriösa! :D

ENSTORFETPUSS/FELICIA

Hos älsklingen.

hejhej nu sitter jag hos fredde och just nu gör vi ingeting! Vi har typ spelat lite wii sen har vi inte gjort så mycket mer. Det rengnar ut, usch man kan ju tro att det är höst! Vart är min varma underbara sommaR?

ENSTORFETPUSS/FELICIA

.

hejhejhejhallå! Inte så mkt att säga mer att imorgon äre fredag. Jodå jag ska skriva mer ikväll sen!

vi pppissar på dig.

tja bloggen! En helt vanlig skoldag idag, sen blev det konformation. Vi hade nån himla präst från Åby idag, hon var helt fucking störd. Az jag svär hon kommer aldrig med få sätta sin fot i krokek mer.Jag,Amanda & Lollo pppissar på henne, haha :) Sen gick jag hem till fredde och hjälpte han med läxan och sedan kom mamma och hämta mig. Nu ska jag packa danskläder till speciallidrotten imorn.Sen försöka sova... NattiNatti!


ENSTORFETPUSS/FELICIA

korta ord.

H E J A L L A S Ö T N O S A R ! J A G T Y C K E R A T T J A G Ä R S J U K T D Å L I G P Å R U B R I K E R . . .
Min helg har vart kanon, vart hos
fredde hela helgen i stavsjö och det var super skönt för det är typ inte så mkt folk där så det har vart super. För jag kände att jag ville komma ifrån allt liksom, hihi! Men ni såg bilderna i förra inlägget, så vi har åkt lite dirtbike. SUPERKUL! Jag tyckte att det var super fel låt som vann, Eric Saade skulle ha vunnit med sin låt manboy, för den var riktigt bra! Jag tror inte att Anna Bergendal kommer komma något långt, typ sist eller något. Men men, alltid äre någon som skämmer ut Sverige. Usch vad negativ jag känner mig, så över till posetivt. Har nyss tränat och kom nyss ut från duschen. Träningen för mig gick kanon bra!!
DET GILLAR VI ;)


ENSTORFETPUSS/FELICIA

Sov hos älsklingen hela helgen!


TILLBAKA!

 H E J A L L I H O P A ! S K A D R A M I G T I L L S K O L A N O M E N T I M M E , J A G F Å R S K J U S I D A G . S K Ö N T !
Idag har jag bara två lektioner, bild & engelska. Hur skönt som helst! Men idag ska vi ha ett stort matte prov på 8sidor, detta gillar vi inte! Men jag tror att jag är klar med det ca kl 11.45. Sen kommer mamma och hämtar mig så åker vi hem. Sen tar jag bussen in till stan igen med fredde. För jag ska lämna tillbaka ett par tighits och en tröja, sen ska jag köpa en masscara och en tröja. Han ska köpa vax och ett par byxor tror jag. Men efter det vet jag inte vad vi hittar på, men det lär jag väl märka! Jag skriver mer ikväll.

ENSTORFETPUSS/FELICIA

Tillbaka inom snarast!

Känns som om jag snart kommer gå in i vägen, jag är helt slut.
Jag kommer tillbaka när jag har fått släppt lite på min stress och också får tid med bloggen igen!
NaTTiNaTTi/FELiCiA

HELA VECKAN !

O J O J H Ä R H A R E N P E R S O N V A R T M Y C K E T M Y C K E T S L A R V I G !
ae, jag ber om ursäkt. Men jag har inte kunnat ta mig tid till bloggen på hela veckan.



MÅNDAG

Blev det tillbaka till skolan igen efter ett skönt lov.
kunde inte vara med på konfan för jag var tvungen att plugga till mitt NO-prov.
Mhm, så då blev det plugg..

TISDAG

NO-prov i skolan, jag hoppas hoppas verkligen att det går bra. Det kändes lite sådär ändå.
Mitt matte prov var dock inte så bra, synd synd! Så på måndag blire stanna kvar och göra omprov, jag ska försöka plugga nu az! Sen blev det fredde idag och sen kom mamma och hämtaa mig.

ONSDAG  OTURSDAG

kom till skolan kl 9.00 fast jag engentligen började 8.00. Sen blev det grupparbete jag fick göra allt! Sen efter idrotten, åkte bussen 5 min förtidigt så jag missa den. så jag vänta typ i 50min på min buss,
sen fredde och sedan träning.

TORSDAG

Först i skolan blev det filmen Harry Potter, sen vare lunch och sedan teknink.
Sen till Freddes mammas jobb och sen hem och nu ska jag bada samtigt jag pluggar!


- skrev slarvigt, sorry !

dom här skulle ju komma till finalen!!

RSS 2.0