Valborg

vart hemma idag för jag inte har hittat mitt buss kort. Nu sitter jag och letar musik, hittat lite roliga låtar!
Idag är det juh valborg, så hare as bra på valborg alla läsare!


Ny design snart!

 jag måste verkligen fixa till min blogg :)

vår & fredag!

nu känner jag verkligen att våren har kommit, gud vad skönt. Så idag blev det solglasögonen på, lite leet så där. Jag är faktisk på väldigt bra humör idag! Kanske för jag har gått och lyssnat på sjukt bra musik i solen. Men dag hände det en sjukt jobbig sak, när jag satt på bussen till skolan, så kände jag att jag inte ville ha dem kläderna på mig som jag hade på mig. Gud jag har haft panik hela dagen, men nu har jag iaf bytt kläder. Mamma tycker även jag är duktig, för jag har städat mitt rum idag! Så nu är det helt rent också.
När jag hade tvättat min fotbollskor igår upptäckte jag att dem hade gått sönder och att mina dobbar håller på att låtsna :( , jag måste köpa nya men jag vill inte ha ny :'(. Jag tror jag ska köpa par gula eller ett par guldiga, får se vilka det blir :D . Har hemma match på söndag med mot Lindö :D imorn tror jag även att jag ska stå i kosiken på kullevi ocksså.

ae nu slutar jag så hör jag av mig imorn, puuuusss.

Förlåt, jag har bara haft en paus. Men nu är jag tillbaka!

Annonser från BloggPartner

Negativ!

Idag har jag spelat fotbolls match mot Bråvalla det blev 2-2. Vi var 18 spelare och det var grymt tråkigt. För man fick ju inte spela någoting typ juh. Men så är livet, vene hur det blir med säsongen. Det lär vi väll märka. GODNATT.


torsdagens bio: Flickan från ovan

Jag tycker filmen var riktigt bra och hade sjukt bra budskap.
Jag tycker den ska visas i skolan, för att typ visa att man inte ska följa med nån som man inte känner.
Jag tycker alla borde se den.


hungrig men ändå mätt?

idag har jag vart en sväng i stan med fredde och imorgon ska jag bli mörkblond! Himla kul ska det bli.
Men idag har det vart sjukt konstigt för liksom jag har vart hungrig, men när jag ska äta blir jag mätt.
Jätte konstigt, och nu sitter jag här och inte har ätit ngt på typ hela dagen och är sjukt hungrig.
Men sen på kvällen tränade jag också, vi hade en sjukt dålig upp värmning så jag sträckte mig. Så jag kunde typ inte träna, men jag tyckte inte att det var så jätte kul idag. Men vi får väl se om jag ens är kvar i laget, jag tycker det blir bara äldre och äldre med i laget juh och det gillar inte jag. Sen fattar jag heller inte att dem säger att alla som tränar får spela match och nu har det börjat en ny tjej i laget och inte ens tränat någoting men hon ska få spela på söndag iallafall! Az jag fattar inte hur dem tänker, för då kan ju alla sluta träna och få spela iallafall? Nae jag tyckte inte om att hon ska få spela på söndag iallafall. Sen har vi fått nån himla premunation på lotter vi ska sälja ut också, det kan dem ju bah glömma att jag tänker göra, folk kommer ju tro att man är dum ihuvet. Jag tar dem nog själv ist. Det ska bli så himla kul att träna med Waria på tisdag, det ser jag fram emot. Men jag tycker även att jag har fått sjukt bättre skott också, det är bra!

Imorgon ska jag bella fredde och eric se film Flickan från ovan på bio, det ska bli mysigt.

GODNATT!


få den perfekta volymen och den som håller!



Börja alltid med att borsta igenom håret nogrant, börja från topparna och forsätt sedan uppåt.
När du borstar håret noggrant, slipper du tovor och du som tappar mycket hår minskar även "hårtappadet".

Sedan sprayar du L'OREALs värmeskydd till håret, den gör också så att håret håller sig rakare och mjukar även upp håret o ger en underbar doft. Efter att du har sprayat ut L'OREALs värmeskydd i håret ska du borsta igenom håret för att få ut all spray i hela håret lättare. Obs! Om du råkar ta för mycket spray så är det bara ta hårtorken, det får inte vara blött för du är risken att platttången går sönder!

Jag rekomederar plattången GA.MA italy (bilden) den funkar perfekt på mycket lockigt hår,tjock hår och även tunt hår (ej jättejätte tunt hår). Den har även en liten kam på sidan så den kammar ut håret samtigt man plattar det, den går även att tabort om man inte vill ha den och sedna går den att sätta dit igen. Men platta igenom håret lungt, var inte snabb för då slits det bara mer.

Volumaster tycker jag blir den finaste volymen.
placera den i under håret och längst in mot hårbotten, var noga med att den inte syns för det blir inte snyggt om den syns. Det finns även med en skiva när du köper din volumaster, och där beskriver dem hur du ska gör mad den.

Om du vill ha lite mer volym så kan du tupera där du har volumastrat. Tryck till hårt så det blir som en jätte hård tova. Sen tar du lite i hår botten på det överstahåret, men där ska du trycka löst, så det bara ser lite ruffsigt ut, men som sakt inte för mycket.

Jag rekomenderar WELLA hairspray för jag tycker den håller helt klart bäst och sen är den billig. Håll flaskan ca.30 cm från håret sen sprayar du hela håret, lyft upp över håret med så det kommer i hela håret, var noga med att det kommer i hela håret. Men var noga med att inte ta för mycket hårspray!







Annonser från BloggPartner

godmorgon

Har precis vaknat ska snart ta en duuuusch. Sedan tar jag bussen in till stan med fredde och ska gå där ett tag, tror jag mest bara ska kolla runt lite. Funderar på att färga håret, när jag ändå är där inne, jag vet inte. Det är ju liksom sådant som märks! Men om jag färgar ska det bli mörkblondt. Jag har tröttnat på mörkt hår nu, så jag vill göra lite förändring, det ska bli skoj och fall jag färgar idag så ska jag ha samma hårfärg 1år har jag lovat mamma. Ganska bra tycker jag för annars ändrar jag bara, men jag vet inte varför jag ändrar för ibland älskar jaf verkligen min hårfärg och sen färgar jag iallafall helt onödigt. Jag är lite rädd nu också för det är svårt att färga från mörkbrunt, men det löser sig säkert! Men ha en riktigt bra så ses vi ikväll sen får vi hoppas, pööss!<3

Annonser från BloggPartner

klicka och få gratis biobiljetter!



jag har svårt att bestämma mig!

Annonser från BloggPartner
Tobago Hipster Bikini SEK 485, Friis & Company - NELLY.COM Belize Sequins Bikini SEK 485, Friis & Company - NELLY.COM Cosmo Ring SEK 599, Vitamin A Gold - NELLY.COM Buzios Bikini Set SEK 1098, Vitamin A Gold - NELLY.COM Sara Zebra Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM Big Love Set SEK 798, Vitamin A Silver - NELLY.COM

sötnöt!


sleeeptime or computertime?

jag vet inte om jag ska sitta vid datan och nöta musik, jag ska fundera är sugen på computertime men ändå vill jag sova. Beslutångest, men jag tror jag gör min 'måste' saker sen lägger jag mig i sängen.

Men jag vaknade 09.40 av att min moster ringde och frågade om jag vill se på bio med min lilla kusin på fredag.
Jag sa att jag kunde göra det bah för jag är snäll, nae vars men jag ställer väl upp på det. Jag tycker det är lite kul för hon ser upp till mig så himla mycket. Så när jag snacka med henne i telefon sa hon att hon ska ha tonårskläder på sig på fredag och sen ska hon sova här hos mig med. Men sen när jag hade pratat i klart hade jag sjukt svårt att somna om, så jag packa upp mina väskor från fjällen. Då blev min mamma glad och väldigt impornerad! Men sen satte jag vid datan i några timmar. Sen ringde min älskling och fråga vad jag gjorde och jag hade sjukt tråkigt, så han kom till mig och sen drog vi ut och åkte moppe. Vi hamna hos hans underbara farmor och farfar, du är något enormt SNÄLLA. Vi fick läsk och bullar, sjukt goda bullar! Vi satt där och prata om allt möjligt, det var trevligt. Sen så åkte jag och fredde till freddespappas jobb och hälsa på freddespappa, då blev det att vi var där i typ en halvtimme. Sen åkte vi hem och jag kom hem 22.00. Då slog jag på tv och kollade på Showtime. Och nu sitter jag här och har precis öppnat mailen så får se om jag hittar något roligt där i :).
Men vi hörs! <3
Annonser från BloggPartner

jag har ingeting att säga.

idag ska min dag vara en the sims3 dag, det gillar vi!


men tryck på länken här nedan och bli medlem, så får du välja också klädesplagg och du får dem GRATIS!

http://www.fashionize.se/ref/1457

Klicka så kan du precis som jag få gratis biobiljetter, presentkort m.m


mer bilder från sälen


NY design kommer inom snarast!

 

kommer mer bilder imorgon!

 

Fjällen <3


Freddebbyboii står för bilderna!


pusspuss!

RSS 2.0