BOM BOM BOM !

En bildraket har nyss smällt på min blogg!
- bilderna är från 2009.



dagen innan nyår!

fan jag vet att massor sitter och är som mig, man bara längtar till nyår!
fast det är inte så mkt planerat, men hoppas att det blir bra.


jag vakna halv 2 och jag är ff fett trött. jag ska spela lite the sims nu , har fan inget annat att gör. mer än att jag kanske ska fixa mig lite till nyår. sen blir det träningen om det inte är förkallt ute. ae jag skriver den 1:ste igen om jag inte skriver imorn, men jag lovar det ska komma nyårs bilder. juste visst blev bloggen fin? tack vilma!


23,28 - tack vilma!

HEJHEJ!

kom nyss hem & mina ben får äntligen vila.
gick på stan med fredde i ngra timmar först idag, jag köpte lite saker. ni kan kolla på bilderna så får ni se.
sen när vi kom hem, bara slängde jag mig i freddes säng och somna. typ vid sex skulle fredde träna oh jag kolla på den. vilma & maria kom vi gick ner på gårn och köpte pannkakor med glass och sylt, mums! sen sprang maria oh mötte emelie. aa när emelie kom var ju träningen slut, men jag drog hem till fredde igen och vi gjorde ingeting. sen vid 10 åkte jag hem och nu sitter jag här. vilma ska göra om min blogg, tacktacktack vilma! måste tacka dig med för pannkakorna idag, och nu har du betalat av din skuld till mig efter 2½ år, nästa gång är du redan skjuten, haha nej skojja bara.

min stil på kläderna & jag bryr mig inte fall ni inte tkr om dom! 



Godmorgon kl 10.00

HEJ

jag är jätte trött för klocka är bara 10, ae men om en timme kommer fredde&hans mamma och hämtar mig för vi ska in till stan. jag hoppas jag hittar ngt fint. just nu ska jag gå och sminka mig sen är jag klar. men kan ni komma med ngra bra låtar? ni kan kommentera dom lr skriva ngn annan stans :)
jag skriver sen när jag kommer hem igen , pusshejj!



- måndag 28 december!

- TJA !

när vakna vi? kanske runt halv 1 eller? jag har inte en anning. men vi gjorde fan ingeting idag, det kan fan vara skönt ibland. jag kom hem typ vid 5. då färga jag mammas hår & mitt hår. Svart blev det, nej jag ska inte bli emo. jag tkr det blev rätt okej, men jag tror jag ska hoppa i sängen nu. för jag ska åka hem ifrån vid 11 imorn, jag ska in till stan med älsklingen. jag ber om uräskt att det blev bara 2 korta inlägg på raken. jag ska fixa bloggen snart så den blir lite finare, jag lovar men jag måste bara få tid.


söndag.

HEJ!

jag åkte till stan vi 12.00, jag köpte en ny parfym & en tröja från gina, sen bytte jag en klocka. Sen drog vi till farmor & farfar skulle äta där, min kusiner var även där. Maten tyckte jag dock inte om. Men sen när jag kom hem kom emelie, så småningom kom grabbarna orre&fredde. Vi var hos mig och kollade på film. Sen drog vi till Stavsjö, sen sova alla där myys.

köpte en sån, fast med vitt band!

frf



dagen efter julafton.

vart ska man börja? julafton är över, ny blogg & 1måndad tills man blir fjortis.
undrar ni varför jag har en ny blogg, här har ni svaret: för förut hette jag feliciaagustafsson.blogg.se , men det var många som glömde dom 2 a:na i felicia så det var en annan som fick alla min besökare. min besökare sa att dom jämt kom till en annan blogg, så nu har jag gjort en ny & nu hoppas jag med många fler besökare!

Julafton
jag börjar med godjul!
pappa väckte mig vi 09.20, jag började locka håret lite. sen öppna jag och min bror packet, jag fick en väska & 500 kr. sen forsatte jag och fixa mig. sen åkte jag pappa & joel in till farmor&farfar. vi åt lite julmat där & fick mer paket. sen åkte vi till mina kusiner & sa godjul till dom. sen tog vi bilen hem & hämta mamma, sen rulla vi till Svärtinge där jimmy,maria&natalie bor. när vi kom dit vare fett många där, tog en kvart oh hälsa på alla. Tomten kom också, jag inte helt nöjd med julklappana. sen gick tomten & då blev det mat igen. jag tog verkligen inte mkt, usch julmat är inte gott. tiden gick långsamt. Men sen var det äntligen dags för julklappsspelet, jag vann bara 2 afterehigt , jordnötter & en chokladask. Jag var så himla trött så vi drog oss hemåt igen, när jag kom hem kollade jag på tv men somna. fast jag vakna sen så då fick jag gå upp oh borsta tänderna & så sen gick jag & la mig, godnatt!
bilder från julafton, inte så roliga men men.










RSS 2.0